TMI Milla Holopainen

Koirahierontaa kotikäynteinä Kotkan alueella. Y-tunnus 2317705-2

Olen suorittanut koirahierojakoulutuksen ELK-Weterissä ja valmistuin sieltä vuonna 2010. Yritys on ollut toiminnassa aktiivisesti siitä asti. Vuonna 2014 kävin kurssin koirien akupainannasta. Myös päätyöni on lemmikkieläinalalla.

Koiraharrastustoiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana yli kymmenen vuotta, kilpaillut omieni kanssa tottelevaisuudessa, agilityssä ja näyttelyistä. Tällä hetkellä kilpailen omieni kanssa TOKOssa ja näyttelyissä.

Koirahieronta - hinnasto

30e / koira sisältäen matkakulut Kotka-Pyhtää-Hamina -seudulla
25e / toinen koira samassa osoitteessa samalla käynnillä

Emmi-Pet -hampaiden puhdistus

Emmi-Pet Ultraäänihammasharja puhdistaa lemmikkisi hampaat ja estää ientulehdusta sekä parodontiittia. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni- impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun. Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet ultraääni hammastahnan välittäjä-aineeksi toimiakseen oikein. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia. Huom! Puhdistus ei vastaa eläinlääkärillä tehtävää hammaskiven poistoa.

Hoidot tehdään yksilökohtaisesti, ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse !
Yhteystiedot

Toistaiseksi ajanvaraukset ja tiedustelut vain sähköpostitse milla.pon(ät)gmail.comTAKAISIN ALOITUSSIVULLE

Tietosuoja

COPYRIGHT © MILLA HOLOPAINEN